Monday, June 23, 2008

cucu menakan baru...


terexcited sikit ptg ni dpt tatap wajah cucu menakan baru yg baru lahir, walaupun hanya gambar thru email, she's an australian citizen, m'sian citizen tak tau lagi buleh dpt ka tidak...

cucu menakan ni banyak dah.. yg ni yg mix lebih sikit pasai ada darah melayu (sudah semestinya heheh), darah arab dan darah mat saleh (bapak kpd cucu menakan is an australian). bila la tokcik dpt tengok betui2 noo...

5 comments:

izawani said...

Mesti comel gilak nih... tapi anak anak kteh pun comel gak... semua idung terpacak... putih gebu...
:)

dizz said...

tah le jeen, kalau muka comei sikit2 pun, biarlah perangai lagi elok, pendidikan nak kena bagi betui, takut+risau kan budak2 zaman la ni...
cabaran sungguh terutama yg remaja2 ni..
anak2 jeen pun comey2 putih2 tu, kecuali sorang tak pa lah kulit ikut ayah hehe... ada gak saham.

Golddiamond said...

baby apa kteh?

cen said...

cucu org kteh...bila la kita nk dpt cucu sndiri kan..hehhe...dah tua ropernya nek teh..

dizz said...

golddiamond,

baby girl... ni anak kpd my niece tu lah, my bro and SIL ari ni kot baru balik sini, pi jaga cucu kat sana.

=============

cen,

memang kita dah tua, kena sedar diri la makcik oiii, tak lama lagi dpt le cucu kalau dok berkira2 nak timang menantu haha... sapa dulu jadi nek? ala cen la dulu, nnti kteh minta tip2 ahaks...