Saturday, June 7, 2008

I can't stop smiling....

hari ni... tah apa benda yg buat aku tersgt lah happy dlm kepala sampai asyik nak tersenyum2 jaaa... walaupun keje tersgt lah tension... hehe... kadang kita perlu melepaskan diri kita dr tension dgn cara yg begini, biarlah tension pun tapi masih lagi happi.

tq to my good friend yg sorang tu for partly contributing to my happiness today heheh... moga Allah memberi rahmat kpd dia dan kita semua muslim yg taat, amin.

5 comments:

lupakanje said...

dont smile alone aaa...nnt orang kata tk betui..musim2 minyak naik, reger barang naik ni...ader yg senyum sensorang sb tensen tahap otromen.

dizz said...

hahaha, that's not enough to make me stop smiling...

lupakanje said...

arini tk dak crita ka kak teh....

dizz said...

kita berdua ja ka cen, heheh... nnti ada benda nak merungut ni tapi 'tak dan' nak tulih... tadi pi buat profile kesihatan check darah, 1 minggu baru tau keputusan, tapi tang tinggi dgn berat tu memang dah sah tak brapa ngam laaa..

dizz said...

kita berdua ja ka cen, heheh... nnti ada benda nak merungut ni tapi 'tak dan' nak tulih... tadi pi buat profile kesihatan check darah, 1 minggu baru tau keputusan, tapi tang tinggi dgn berat tu memang dah sah tak brapa ngam laaa..