Wednesday, November 26, 2008

Nak pi tak pi, nak pi tak pi....

kalau dulu2 org lambung duit siling, tengok belah mana yg timboi... acah ja.

sebenarnya aku jenis yg lambat buat keputusan, kalau aku jadi boss atau perdana menteri, habis lembab urusan pej atau urusan negara, pasai kepala/ketua tak jugak buat keputsan apa2, drag sampai tak releven dah agaknya benda2 tu. sbb tu aku tak layak jadi ketua dan tak akan jadi ketua kecuali pd anak2 aku saja kot, aku seorang ketua yg garang heheh..

dlm masa bz gilerrr (bukan bz pasai banyak keroje tapi bz pasai keroje tak siap2), aku kena pi kursus pulak, cameron highland tu pulak atas bukit musim ujan2 ni seriau. ajak 1 family ikut (partly sbb aku nak elak naik bas), depa tak mau pulak, nnti aku masuk kursus siang dan mlm, the rest tu dok kena tengok bunga hari2 atau terperap dlm bilik hotel, lain lah kalau org pompuan cam aku, tengok bunga 1 hari pun tak jemu.

2 comments:

lupakanje said...

nak ikut...nk ikutt...
bebudak mang cepat bosann..baek depa duk umah..

dizz said...

jom cen, jom kita pi bersukaria kat atas bukit tu, tapi baru2 ni cen dah pegi kan, genting ke cameron tah?

kteh jadi pegi tapi naik bas pej je lah, dah diaorg tak nak pegi. last time pergi (the fisrt time lak tu gi cameron hgland tu heheh) masa naik ok, dpt le tangkap gambaq dgn strawbery suma2 tu, tapi masa balik kteh tak sihat sepnajang jln, tu yg serik, rasa tak mau dah naik bas ke sana. ni pun siap ambek ubat tahan muntah dah utk kali ni, doa lah cen bagi kteh selamt pi dan balik yer... :)