Monday, December 15, 2008

moments to remember

saujana mata (minat pulak dgn kump saujana) memandang di bakground tu... ni waktu ptg tak panas sgt, dgn angin yg berdesir kuat, uihhh nyamannya, rasa cam tak mau balik, 2 beradik ni, nak boh gambar ramai2 cover habis background pulak. sebelum tu my kids dok ambek padi muda (excited depa ni sbb tak besa tengok padi dr dekat walhal mak depa membesar di kawasan l/kurang camnilah, di keliling bendang, yg ni di rmh sepupu makan kenduri lepas raya haji)






selepas solat raya haji, bergambar semua yang ada, sorang tak ada sbb tak dpt raya bersama kali ini. lepas ni bergegas balik kg yg sejam perjalanan, niat nak balik sebelum ni tak sempat.













sebelum raya haji sempat ziarah my niece yang balik dr australia, lepas ni bln 6 insyaallah dpt jumpa pulak, first time jumpa cucu menakan ni, tokcik nak dukung pun tak mau tapi rajin senyum.

3 comments:

lupekanje said...

uiihh...betui tk pasankan gambaq nih..kak teh kan jarang sangat hantaq pos...tu yg idak le skroll ke bawah...hehhe..jgn mare..
tgk gambar ni...rasa sonok tgk kuarge bahagia kawan acik nihh..tapiii......
mesti rasa kurangnya kan....hahah..saja nk kasik kak teh begenang ayaq mata nih..
DILAAAAAAAAAA TAK DAKKK !!!!

dizz said...

hahaha.. tak menjadi, kteh tak bengang sikit pun, tah kteh tak sedih pun hal2 ni, tapi pesyen macam cen gak le, kalau tengok cerita tv boleh nangis sampai kena letak kotak tisu depan tapi tu pun tertakluk pd ceta yg kita suka je lah... lately suka benor ceta ta'in tu (bukan hal sedih), tah org lain suka ke tak suka ceta ni tapi kteh sukalah sbb ada nilai moral di situ, sesuai sgt watching it with our kids.

baru2 ni tertengok movie 'down with love' tah kat tv mana, best tul kteh gelak sorang2 tengah2 mlm, ilang tension, sedar2 kul 2 pagi baru masuk tido.. mungkin pas tengok tv baru kemas2 dapur, tension balik nak keje ngantuk :(

tengok tu cen kalau bercerita bkn pendek2 gelencong pi tang lain dah tu.

lupekanje said...

ooo..tk sedey yer...haha...tabah gitu..