Wednesday, December 17, 2008

Penghayatan: Jika Batu Takutkan Allah

tu tajuk saja, sori!!!, baca hal ni kat Saifulislam.com, silalah ke sana sapa2 berminat, sgt bagus artikel ni utk penghayatan kita, kena mengena dgn kejadian tanah runtuh kat bkt antarabangsa baru2 ni, highly recommended tapi takut nak copy paste atau buat link pasal tak minta izin dr tuannya.

3 comments:

lupekanje said...

lohh...mana link nya buk...

dizz said...

takde link, tak berani boh, ada kwn cakap ada org buat link tanpa minta izin kena sound dah kot, kteh tak mau mensensasi blog cabuk kteh ni, (sori bkn maksud kteh nak perlekeh tuan yg memugaq tanah ni, tapi nak gambarkan tak de isi blog ni) biar dok diam2, blog ni blog syok2 ja kan but anyway tq so much.. tq kerana sudi dok respond kat kteh ahaks.

googler said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags