Thursday, January 8, 2009

lagi pasal birthday.....

tadi baru je sorang kwn telah menghantar lagu thru YM, lagu tentang harijadi ni.. best lagunya, what a nice surprise! that make me wanna to make this post. tq tq so much Ina.

rupanya Ina tau my birthday dekat sini:
http://www.anakperlis.com/02/

masa aku lapang seketika dulu, aku rajin lepak kat sini, best betul dgn kwn2 yg cepat mesra, berpantun2 dsb. aku pun dah lupa yg aku pernah boh my brthdate kat sini, agaknya masa nak re-register tu compulsory kot kena letak birthdate.

hal birthday ni dah lama tak kisah, ada tahun tak ingat pun birthday, tapi sepanjang 40th lebih hidup ni macam2 jugak lah lalui, the best I can remember till now masa keje porim, bila sampai pej gelap saja lampu tak bukak, rupanya kwn2 dok sembunyi, patu depa jerit 'happy birthday' ramai2, masa tu zaman bujang anak dara 20an, zaman muda belia lainlah dgn zaman tua 40an ni kan...

ada 1 masa tu masa keje tempat sekarang ni (lama dah) kwn2 bagi hadiah, hadiah kecik2 tapi sgt bermakna. banyak lagi nak tulis tapi dah nak balik dah ni heheh...

so sekali lagi terima kasih Ina for making up my day today and the rest yg lain2 tu, tima kasih pd cen yg mendoakan. mudah2an hari kwn2 jugak seceria hariku hari ini.

5 comments:

lupekanje said...

ceria untukmu ceria untukku...

dizz said...

tq tq for yr support.

Suri said...

Salam kakteh,
heppi belated besdayyyyy.....

Semoga hari-hari ceria saluuu

dizz said...

salam suri,
tq tq... same to u moga ceria salu.

superior said...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags