Sunday, February 8, 2009

RFC

sabtu lepas cawangan baru RFC (RadicFC) telah dibuka, kami ke sana setelah abangku talipon, pagi2 suaranya excited sebab telah berada di lokasi RFC menunggu perasmian hari tu. kami pun since hari cuti dan tak ada keje apa, jomlah kita pi tengok. Sampai di sana tak dpt nak masuk dah, org sgt ramai di luar dan dalam, kat luar lagi2lah ramai,makanan free hanya dpt ambek radixcola dan ayam goreng tu kat luar di lori radix. tapi apa2 pun okeylah seronok tengok sambutan baik terhadap produk islam. Kita tunggu next on the list cawangan baru akan di buka di jitra insyallah, shah alam pun coming soon. yg bangi tu milik ustaz harun din + HPA.

sedikit info dr laman HPA:

canwangan baru RFC yang bakal dibuka:

1. Cawangan Alor Setar (Feb )
2. Cawangan Pulau Pinang (hujung March)
3. Cawangan Laguna Sungai Petani (awal april)
4. Cawangan Ipoh (awal april)
5. Cawangan Kulim (awal april)
6. Cawangan PJ (awal mei)
7. Cawangan Bangi (awal april)
8. Cawangan Kluang (awal mei)
9. Cawangan Kuantan (awal mei)
10. Cawangan Kelantan (awal april)
11. Cawangan Kangar (hujung march)

nak baca lebih kat sini:
http://duniaherbahpa.com/2009/01/cawangan-rfc-baru-akan-dibuka

sementara tu tengoklah gambar2 yg sempat di ambil di perasmian caw alor setar.








2 comments:

lupekanje said...

wah...cantik tuh...tak sabar nk tunggu hak kat Bangi nih....

dizz said...

dekat rmh yer, sokonglah dan makanlah produk islam tanpa ragu2, kaler RFC jadi oren pasal KFC dah saman daaa... takpe kaler oren pun menarik.