Saturday, February 28, 2009

sibuk...

macam2 terjadi dlm tempoh ini, begitulah dinamakan manusia, mesti ada ujian, kalau tak uji fizikal pun uji minda, kapla kena fikir itu dan ini, meletihkan. dalam pd tu ada 1 yg bakal menceriakan, anak saudara bakal berkahwin dalam sedikit masa lagi.

4 comments:

lupekanje said...

wahhh..tahniahh.tahniahh...
samo la kiter kteh....sibuk manjang..

dizz said...

makasih lah cen masih sudi jenguk sini hehe.. macam2 jadi tau cen..
kalut bebenor masa cen mai sini aritu, kteh ulang alik hospital.

izawani/JEEN said...

sapa plak sakit kak teh ?

dizz said...

jeen,

org mengasuh anak sakit, masuk icu 2 kali tengah2 mlm, tapi dah sihat dah, alhamdulillah, cuma dia tak leh keje berat2 dah. sian anak dan tokmami dia, they must both miss each other badly, anak lak mengejut kena paksa pi tadika.