Sunday, March 29, 2009

khas buat cencorot, jeen, suri, puteri dan seangkatan dgnnya...

ni nak seru nama kwn2.... you all baca ke dak ni haa.. nak tanya tak sabar nak tau, datuk halik zaman tu sapa yek? uncle kinabalu ke? dulu lupa2 ingat cen ada bgtau dia dah join KPP (ingat ke apadia ni, alah ada 2 pihak kat parlimen kita dulu tu, yg sebelah sana tu ketua dia damarwulan, ibnu hashim dan panji alam), tul ke dia join KPP? wah mesti amila lompat suka sgt2 ni... teringat kat amila pulak ahaks...

rasa2nya nama dia (uncle) cam tu kan, kat mana nak tengok gambar dia yek, kalau tengok mesti ingat roper dia, cam hero pakistan hehe...

wahtever I'm so happy kalau benar dia join KPP, tak sia2 bertegang urat kat depa tu hahaha...

ok ke aku cakap sorang :(

3 comments:

lupekanje said...

oooh..sini ka...hehhe...tak prasan.. bz nyebabkan jarang masuk blog lain..
kinabalu....yahhh....memang dia itu...
lama tk dengar berita dia...nnt nak tegur la klu jumpa website dia..mesti dia ingatkan 'nonem' and cencorot brutal itu...hehhehe

Suri said...

salam,
ado ni haaa.... tbatuk-batuk kena seruuuu.... hahahaa! suri membzkan diri sbb sabtu n ahad ni ada exam. ada ke gambar kinabalu aka datuk tu? kite pun nak tengok gak... suh kakcen buat gathering err koleksi gambar jer laaa, spy n intai2 sapa dan kat mana diorg..... tingat meriha jer kk dulu kan!

dizz said...

salam cen & suri,

cen, mesti dia ingat punya, heheh.. nonem haha.. tapi tak leh lawan nick yg satu lagi tu, apadia ha? yg KKrian konpius.. sekejap dok nogori, sekejap sarawak, sekejap kedah, sekejap kl hahahaaa... cepat tul tu org tu pegi merata2...

kenangan manisssss

suri, sori sampai terbatuk2 lak, musim sekang ni musim batuk jugak kat sini, ujan kerap. oooo ada exam good luck, kteh lak ni kursus java 2 minggu, fenin gilerr, bagus cadangan suri buat gathering gambar kat blog kak cen kan...
leh geng pokpek masuk tengok, panggil geng parlimen + dapur + ngapngap, meriah.

ok chow dulu gi kursus, lap you all.

p/s suri, nak tengok gambaq kinabalu tu ambek link kat shoutbox kteh.