Monday, April 27, 2009

oh java

java, cannot help it, nak tido teringat2, one wierd nite sampai kol 3 pagi aku berjaga.
mylife is full of java (at the moment lah, kengkonon, adoiiiiii aku penin
senornya *teringat pulak sorang budak nakal di kk yg selalu guna word ni ;( *
actually I'm just a newbie who got so excited about it. tah berapa lama aku nak excited, nnti
pas seminggu aku feed-up.

kacaulah, aku tengah siok2 (baru nak kenal2) dgn java, ada benda lain pulak kena buat...
sampai bila aku leh jadi expert, dlm dok merangkak kena kona kot lain pulak.

2 comments:

lupekanje said...

java oh java...saya masih berjuang nih...esok baru free kot...ehhe..
kteh...hantaq shazwan ke mana?

dizz said...

sori cen.. kapla penin.

lum hantaq mana2, dok tunggu upu, tapi tah ler dpt ke tidak, yg dua dah dpt tu lum tau nak pi mana, nnti lah kita YM, selalu kteh tanya cen hal anak2 ni, ni nak tulih sms pun tak dan. bz giler konon, sbb hardisk buruk proses pun lambat, nyampah!

zirah lak?