Wednesday, April 1, 2009

so entertaining........

baru ja tengok pck (phua chu kang), cant help lah, hahaha... very2 funny, tak tau apa yg buat aku nak gelak sgt, but it's oklah utk merelaxkan minda aku yg tension ni. dah tukar pck sdn bhd ka? sejak bila, baru lagi agaknya, lama tak tengok baru tertengok hari ni. sukanya tengok rosie :)

anak aku dah download slumdog millionaire, bila agaknya berpeluang tengok, nak tengok time betul2 free, maybe on the weekend. tersgtlah jrg tengok2 apa2pun kecuali kalau dpt bersekang mata sikit, baru tengok movie kat tv. also trying to avoid any tv program yg bersiri.

2 comments:

lupekanje said...

ye...klu dah ketagih....payahhhh..heheh

jane said...

salam ziarah,

saya dah tengok slumdog 2 kali...best! nak2 part yg depa kecik2 lagi!