Wednesday, June 10, 2009

hmmmmmmmm

aku nak pi dengaq nasyid mishari rashid kat blog cen... salu dengaq bacaan Quran dia ja, ropanya dia ada gak nasyid, best.. tapi pi kat cens memo, terdengar lagu lagu sentimental lama2 sapa tuh?? frank sinatra ka apa ka.....

;)

saja ja aku niiiiiii........
cennnn jom masuk KK.

2 comments:

lupekanje said...

alamak kak...tdi server kong je...tk leh gi memana...ym tk leh....blog pun kjap blh kejap tk blh...lelama saya pi buat kijer yg melonggok tu..
hehe...sorry....nnt klu da ok kita story...citer sparuh jalan je tdi.

gi intai censmemo yer..hehe...lama tk hapdet..gambar banyak lagi tk masuk tuh..
kteh da ok ekk??

dizz said...

salam cen,

da ok dah hehe, kalau leh hehe tu ok je kan.. cepat panas cepat sejuk (sejuk pun pun pasai ada kwn2 cam cen, lucky me).

nnti nak gi sana kot cen ambek mokcik tu balik, kita kontek le nnti yer.