Wednesday, June 17, 2009

tersgt sibuk tapi tak boleh tahan nak ikut perkembangan yg menyakitkan hati!

tapi sib baik jugak, ada blog yg aku boleh baca cara cepat, depa siap kumpul apa2 isu bagi mudah baca.

baca komen dr 1 blog ni (hehe padanlah kot):

sayonara nasha….dasvidaniya nasha!!!…berambus ko nasha dari PAS!!!

gi lah blah masuk umNO….cepat2 isi borang umNO cawangan negeri sembilan….bleh nnt jadi pembantu khairy jamaluddin, plan strategi gulingkan najib & naikkan khairy jadi PM paling muda.

sokong tok guru nik aziz!!!!!




ni pulak kata TGNA kesayangan.

Nik Aziz tells Nasharuddin to join Umno
Written by Bernama
Wednesday, 17 June 2009 15:20

KOTA BAHARU: PAS spiritual leader Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat has told Nasharuddin Mat Isa to quit as PAS deputy president and Bachok member of Parliament and join Umno if he persists with the unity government agenda.

"The unity government issue did not come from PAS but is an idea floated by certain individuals. The matter was never in black and white as a PAS agenda or that of the opposition alliance.

"If it's true that Nasharuddin is agreeable (to the unity government), then he had better join Umno, resign from his posts as deputy (president of PAS) and in Bachok (MP)," the Kelantan menteri besar told reporters after chairing the state executive council meeting here today.


nak teruskan baca banyak sgt ni, ngantukkkkkkkkkkk

3 comments:

lupekanje said...

ok...tarik nafas... lepas...tarikkk..lepas..
Dalam dunia ni manusia slalu rebut 3 perkara,
Harta dunia
pangkat
Kuasa
err..pangkat dgn kuasa tk sama kan...:)
apapun, kesemua itu blh bantu mereka ke syurga dan menyegerakan juga mereka terjun ke neraka jika tidak betul jalannya.

dizz said...

ha'a kalau silap caranya... kadang sale pehe aje... yg menyebakke pane2 ni kena meredakan keadae... teringin nak kece klate tapi dok reti. kena ambek kursus dgn cen ni, just ignore my merapu wokeh.

lupekanje said...

wah...geti kecek kelate doh wehh..