Monday, November 2, 2009

sedihnya aku.....

sedihnya aku hari ni... apakan daya... tapi mungkin ada hikmahnya, Allah saja yang maha mengetahui, semuanya ketentuan Allah. Kami redha dgn kententuan ini, s'thing that we hope so much to get, tapi tak dpt....

juga.... 2 kematian, baru balik dr mengunjung (ziarah kematian)...
1) ibu kpd sahabat di sini meninggal akibat cancer
2) suami kpd sahabat jugak... tak dpt tahan air mata tengok sahabat ini, bila aku hug dia, aku rasa macam nak bagi kekuatan pd dia mudah2an tabah, I know it's tough.

mudah2an roh mereka di tempatkan bersama org yg baik2 serta mendapat rahmat dan keampunan Allah.

sedeyyyyyyyyyyy...

No comments: