Tuesday, January 19, 2010

kalau aku aku boleh berada di rmh sepanjang masa

dptlah aku menguruskan hal anak2 aku dgn lebih baik... teringat iklan susu cap junjung zaman dulu

"cepat lah besar, cepatlah besar anak kusayang...."

3 comments:

lupekanje said...

kan.....best gaknya duk rumah...atopun bosan nanti???

Anonymous said...

tapi, kan kteh.. awal tahun last year memang Gold banyak cuti.. company shutdown.. bila dah lama sangat duk rumah, badan rasa sakit-sakit giler ler.. badan jadi lemah jer.. dah biasa kat opis duk jalan sana-sini..

dizz said...

cen,
best kalu dok rmh, tak tension, tanam2 pokok... banyak aktiviti leh buat, rasa2 tak bosan kot.

Gold,
hmmm... take few seconds to recall U ahaks... ha'a banyak sgt berhat pun x elok kan.. how's yr business going?